Opinie o Agencji In Person

No Title

5,0 rating
28 grudnia 2017

Jestem zadowolona ze współpracy, zakwaterowania, godzin, płacy, nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedynym minusem dla mnie jest zbyt późne zgłaszanie zjazdów do Polski i kontakt mailowy, bo „jestem starej daty”.

Grażyna

Źle

1,0 rating
22 grudnia 2018

A ja tutaj przyjechałam 16 na okres świąteczny i już muszę spadać bo nie mają pracy dla mnie na poniedziałek i resztę dni prawdopodobnie też nie. Ściągnęli ludzi i nie mają pracy. A nie wspomnę o tym, że nawet nie raczą człowieka poinformować o tym. I co tu robić w święta jak pracy nie ma???

Domka Domka

No Title

5,0 rating
27 września 2018

bardzo fajna agencja ja nie pracowałem ale moi koledzy pracowali i byli mega zadowoleni

rajmund zawadzki

Mało ofert dla para. Koordynatorzy się słabo Tobą interesują. Al

3,0 rating
18 maja 2018

Dam się pracować, choć sa lepsze prace i agencje

Agnieszka

No Title

5,0 rating
28 grudnia 2017

Dużo godzin na sadzonkach, fajny zarobek

Katarzyna

No Title

5,0 rating
28 grudnia 2017

Fajna organizacja dojazdów do pracy i z pracy.

Dariusz

InPerson

dziękujemy za miłe słowa

No Title

5,0 rating
28 grudnia 2017

Pracownik z kilkuletnim doświadczeniem i osoba nowa na odpowiedzialnym stanowisku mają tę samą stawkę 🙁 Fajne domki, możliwość zamiany domku jak np. ktoś nie pali a trafi na osobę palącą na domku.

Alicja

No Title

5,0 rating
28 grudnia 2017

Bardzo dobra opieka koordynatora na zakładzie, szybka odpowiedź.

Marzena

No Title

4,0 rating
28 grudnia 2017

Na plus zakwaterowanie z osobami z mojej okolicy. Na minus mało godzin w zakładzie przez co zostałem przeniesiony do innego zakładu pracy.

Paweł

No Title

4,0 rating
28 grudnia 2017

Minusem było brak wcześniejszej informacji, że sezon się skończy na pakowaniu warzyw. Wszystko pozostałe było OK

Karolina

No Title

5,0 rating
28 grudnia 2017

Same plusy, jestem bardzo zadowolona, dostałam propozycję przejścia na kontrakt w firmie zajmującej się pakowaniem warzyw.

Anna

No Title

4,0 rating
28 grudnia 2017

Jedyny problem był z rozliczeniami, gdzie nie jasne było za co miałem potrącane itp. Poza tym wszystko jak najbardziej ok i współpraca mi się podoba i chcę wrócić na sezon.

Piotr

No Title

5,0 rating
28 grudnia 2017

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń, wszystko się nam podobało. Zjechaliśmy na stałe do ojczyzny.

Karol & Mariusz

No Title

3,0 rating
28 grudnia 2017

Godziny i tygodniówki są przyzwoite, zarobiłem na co chciałem. Nie odpowiadała mi obsługa na miejscu i mieszkanie.

Artur

No Title

2,0 rating
28 grudnia 2017

Zrezygnowałem z powodów osobistych, praca i godziny mi się pasowały, ale było duże zamieszanie jeśli chodzi o organizację pracy i godzin.

Mirosław

No Title

5,0 rating
28 grudnia 2017

Praca była super, bardzo przyjemna. Stawka też była spoko, mogłam zarobić podczas wakacji i oszczędzić. Jedynym problemem w zasadzie był brak dodatkowej odzieży przeciwdeszczowej podczas pracy na zewnątrz w deszczowe dni.

Agnieszka

No Title

4,0 rating
28 grudnia 2017

Bardzo sobie chwalę prace w zakładzie WML, chętnie wrócę tam w przyszłym roku. Pojechałem tam razem z kolegami i udało nam się fajnie zarobić. Minus całego wyjazdu to kiepska współpraca z parkowymi nie zawsze mogliśmy się z nimi dogadać i czasem ciężko było nam załatwić z nimi daną sprawę.

Leszek

No Title

4,0 rating
28 grudnia 2017

Jak wiele osób podjąłem pracę wakacyjną. Osobiście nie dotknęły mnie żadne negatywne sytuacje. Mam zamiar znowu wyjechać z Sherpy w przyszłym roku. Jedyny problem to problem z komunikacja z obsługą.

Filip

No Title

5,0 rating
28 grudnia 2017

Jestem studentką i pojechałam do Holandii na wakacje. Pracowałam na linii produkcyjnej, tempo pracy było dość szybkie ale po kilku dniach doszłam do wprawy. Chętnie wrócę tam w kolejne wakacje.

Weronika

No Title

3,0 rating
28 grudnia 2017

Praca na rozładunku kontenerów jest ciężka fizyczna pracą, kompletnie nie dla mnie. Może jakby była wyższa stawka to może bym został.

Marcin

Twoja opinia

jest dla nas bardzo ważna

Pracujący dla Sherpa Force
Zapraszamy do kontaktu!